Читај ми!

Ибра против Мориња, Јунајтед иде на Бајерн!

Мечеви четвртфинала Лиге шампиона биће спектакуларни, јер су парови који су одређени управо такви. Шпански дерби одиграће Барселона и мадридски Атлетико. Реал Мадрид ће добити прилику да се освети Борусији из Дортмунда. Челси ће играти са Пари Сен Жерменом, док ће Манчестер јунајтед имати тежак задатак да изненади наизглед незаустављиви Бајерн.

Уефине куглице су рекле своје, одређени су парови четвртфинала Лиге шампиона.

Фудбалери минхенског Бајерна поход на одбрану трона наставиће против неубедљивог Манчестер јунајтеда, екипе коју сматрају најслабијом међу осам још преосталих у елитном клупском такмичењу.

Реал Мадрид, још једна екипа у застрашујућој форми, добила је прилику да покаже да је прошлосезонски пораз од Борусије из Дортмунда био само несрећан случај.

Барселона неће морати много да путује како би одиграла свој меч четвртфинала, јер је њен противник Атлетико Мадрид.

И на крају, пар који може да се покаже као и најзанимљивији. Челси ће играти против екипе која важи за највећег фаворита из сенке, Пари Сен Жермена.

Парове је извлачио амбасадор овогодишњег финала Луис Фиго, који је и сам био првак Европе са Реал Мадридом 2002. године. 

Прве утакмице четвртфинала играју се 1. и 2. априла, а реванш мечеви су недељу дана касније - 8. и 9. априла.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи