Читај ми!

Бити или не бити за Мојса

Манчестер јунајтед у среду дочекује екипу Олимпијакоса, а грчки шампион из првог меча има два гола предности. Острвски медији најављују меч као бити или не бити за менаџера "ђавола" Дејвида Мојса. Тренер Олимпијакоса Мичел: Морамо да постигнемо гол.

Голман Манчестер јунајтеда Давид де Хеа рекао је да његова екипа мора да одигра много боље него у Грчкој, ако жели да елиминише Олимпијакос у осмини финала Лиге шампиона.

"Знамо да нисмо одиграли добар меч у Грчкој. Били су бољи од нас и победили су. Али, реванш је на Олд Трафорду и мислим да, уз подршку навијача, морамо да изађемо на терен, да се боримо и нападамо од првог минута. Учинићемо све што можемо и играћемо боље него у првом мечу", рекао је Де Хеа.

Фудбалери Манчестер јунајтеда покушаће у среду да савладају Олимпијакос и надокнаде минус од два гола из првог меча осмине финала Лиге шампиона.

Олимпијакос је у првом мечу победио Јунајтед на свом терену са 2:0, а ако их елиминише из најелитнијег фудбалског такмичења, задаће још један ударац и екипи, а највише тренеру Дејвиду Мојсу.

Према писању британских медија, Мојс после лоших резултата и последњег пораза од Ливерпула у Премијер лиги више нема подршку у клубу.

Јунајтед за водећим Челсијем заостаје чак 18 бодова и Лига шампиона му је последња шанса да ове сезоне освоји неки трофеј.

"Играчи су свесни шта значи утакмица у среду и шта морамо да урадимо. Надам се да то можемо", рекао је Мојс.

"Морамо да идемо свим снагама на победу, да заостатак што пре неутралишемо. Нећемо срљати, али морамо бити силни. Морамо бити такви ако желимо да останемо у такмичењу", рекао је Мојс.

Олимпијакос је до сада изгубио свих 11 утакмица колико их је играо у Енглеској, али на Олд Трафорд долази са позитивним резултатом, али и обезбеђеном титулом у Грчкој, 41. у историји.

"Знамо врло добро са чим ћемо се суочити. Знамо колико ће бити тешко. Предност од 2:0 није велика и ако желимо да прођемо даље мораћемо да постигнемо гол", рекао је тренер Олимпијакоса Мичел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи