Читај ми!

"Тумбање" у Челсију пред гостовање Галате

Самјуел Ето и Давид Луиз враћају се у поставу Челсија пред реванш меч са Галатасарајем. Мoрињо неће моћи да рачуна на искусног Ешлија Кола, који се и даље опоравља од лакше повреде задобијене у дуелу са Тотенхемом пре 10 дана.

Камерунац Самјуел Ето и Бразилац Давид Луиз највероватније ће бити на располагању тренеру Жозеу Морињу за предстојећи дуел, реванш утакмице

осмине финала Лиге шампиона у коме ће се лондонски "плавци" састати са екипом турског Галатасараја.

Луиз није играо за Челси још од 5. марта, када се вратио из Бразила, где је имао репрезентативне обавезе.

Са друге стране, Морињо неће моћи да рачуна на искусног Ешлија Кола, који се и даље опоравља од лакше повреде коју је задобио у дуелу са Тотенхемом пре 10 дана.

После шокантног пораза Челсија, у оквиру последњег кола Премијер лиге, против Астон Виле, Морињо је најавио да ће "плавци" максимално озбиљно приступити предстојћем европском дуелу против Галатасараја.

У првом мечу, на стадиону у Истанбулу, био је нерешен резултат (1:1), када је турска екипа успела да изједначи у завршном делу утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи