Читај ми!

Играчи Шалкеа: Да се опростимо како доликује

Капитен фудбалера Шалкеа Бенедикт Хеведес рекао је да његова екипа жели достојанствено да заврши такмичење у Лиги шампиона и поправи утисак из прве утакмице осмине финала Лиге шампиона, у којој је изгубила од Реал Мадрида са 1:6. Исто размишља и Кевин Принс Боатенг.

Након што су убедљивим поразом од Реала у првом мечу изгубили све шансе за пласман у наредну фазу (пораз од 1:6), фудбалери Шалкеа желе да поправе утисак на опроштају од ЛШ.

"Желимо на прави начин да се 'испишемо' из Европе. Нажалост, пораз од 1:6 је окончао добру сезону Шалкеа у Лиги шампиона. Најважније за нас и клуб јесте да последњи утисак који оставимо у такмичењу буде позитиван", рекао је Хеведес за клупски сајт.

Фудбалер средине терена Шалкеа Кевин - Принц Боатенг рекао је да његова екипа не иде у Мадрид на излет.

"Желимо да се вратимо у игру, да будемо конкурентни, иако знамо да не можемо да прођемо даље. Не идемо у Мадрид у разгледање, желимо да прикажемо добру игру", рекао је он.

Обе екипе у утакмицу улазе после победа у домаћим првенствима, Шалке је победио Аугзбург са 2:1, док је Реал победио Малагу са 1:0.

У екипи Шалкеа неизвестан је наступ Џеферсона Фарфана због повреде колена, док се нападач Реала Карим Бензема пожалио на повреду бутног мишића после првенствене утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи