Венгер: Робен је велики играч, али...

Ако питате Арсена Венгера ко је одлучио двомеч Арсенала и Бајерна, он ће, без размишљања дати одговор - Арјен Робен. Велики играч али и велики фолирант, тврди Венгер. Од великог менаџера, какав је Венгер, очекивао сам мало више, рекао је Робен.

Фудбалери Арсенала нису поражени на Алијанц арени, што се може сматрати за успех, с обзиром како Бајерн игра на свом терену ове сезоне.

Бајерн је у овом тренутку "превелики залогај" за фудбалере Арсенала, али Арсен Венгер не мисли да се приметила велика разлика у квалитету два тима.

"Желим Бајерну много среће у наставку такмичења. Они су одличан тим, али мислим да су рањивији него прошле сезоне", оценио је Венгер.

Француски стручњак сматра да Бајерн има играче који могу да преломе утакмицу својим квалитетима, али и нешто другачијим потезима.

"Арјен Робен је, без сумње, један о најбољих фудбалера на свету. Али, чим прође испред супарника - успори и падне. Велики играч, али и велики фолирант. Разлику је направило искључење нашег голмана у првом мечу", рекао је Венгер.

Холанђанина су речи Арсена Венгера мало разочарале, јер није очекивао такве ударце од стране искусног и одличног стручњака.

"Када победите, радујте се, уживајте... Када изгубите, немојте се бунити због глупости и ситница. То су била два пенала, али не желим да се правдам. Од великог менаџера, какав је Венгер, очекивао сам мало више", није остао дужан ни Робен на прозивке.

Никола Рицоли је, у првом полувремену првог меча у Лондону, показао црвени картон голману Арсенала Војчеху Шћешном, који је оборио Робена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи