Читај ми!

Седорф: Карте су отворене, заиграјмо...

Кларенс Седорф каже да његова екипа има шта да покаже против Мадриду и да још ништа није решено у дуелу великог Милана и Атлетика. Милан је кројио историју европског фудбала и играчи не смеју то да забораве, рекао је Кларенс Седорф.

Тренер фудбалера Милана Кларенс Седорф сматра да његов тим може да слави у уторак против Атлетика у Мадриду и да избори пласман у четвртфинале Лиге шампиона.

Упркос доминацији у првом мечу пре три недеље код куће, седмоструеки европски првак поражен је резултатом 1:0, а такође ниже неуспехе и у домаћем првенству, где заостаје невероватних 37 бодова за лидером Јувентусом.

Међутим, Седорф, који је на клупи росо-нера заменио у јануару Масимилијана Алегрија, уверен је да његов тим може у реваншу да избори пролаз међу осам најбољих и тако спасе сезону.

"Не верујем да резултат прве утакмице може превише да услови приступ обе екипе. Они имају минималну предност и све је још отворено. Истина је да је Милан клуб који је кројио историју европског фудбала и играчи не смеју то да забораве", рекао је данас Седорф шпанским и италијанским новинарима.

Он је додао да се росо-нери, упркос тешкој сезони, увек радују важним утакмицама и чекају их са узбуђењем.

"Планирамо да играмо слично као у првом мечу. Бићемо агресивни и покушаћемо да брзо постигнрмо гол и достигнемо предност Атлетика. Морамо да се боримо, да будемо јединствени и покажемо срце пре свих техничких или тактичких аспеката игре", закључио је Седорф.

Реванш утакмица осмине финала Лиге шампиона између Атлетика и Милана игра се сутра на Висенте Калдерону од 20.45 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи