Читај ми!

Анчелоти и Роналдо: Апсолутно савршено!

Одиграли смо савршен меч, сматра тренер Реала Карло Анчелоти, након убедљиве победе над Шалкеом од 6:1. Једна од најбољих утакмица ове сезоне, рекао је Кристијано Роналдо, стрелац два гола.

Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анчелоти оценио је да је његова екипа одиграла савршену утакмицу против Шалкеа (6:1), у осмини финала Лиге шампиона.

"То је била савршена утакмица. Играли смо веома добро, рано постигли два гола и онда нам се меч 'отворио'. Добро смо искористили брзину наших нападача и контранападе", рекао је Анчелоти, пренели су шпански медији.

Анчелоти, који је два пута освојио Лигу шампиона као играч и два пута као тренер Милана, рекао је да је задовољан учинком његових нападача, Карима Бенземе, Герета Бејла и Кристијана Роналда, који су постигли по два гола. 

"Тројица нападача су постигли голове и веома су опасни. Нисам изненађен Кристијаном, једва је чекао да игра после суспензије у домаћем првенству. Добро се припремио за утакмицу и играо је веома добро. Бензема је играо добро, не само што је постигао голове, већ је помогао екипи да држи лопту и асистирао је. Ово је можда и најбоља утакмица у сезони за Бејла, пошто је имао више самопоуздања", рекао је Италијан.

Анчелоти је рекао да ће Реал у реваншу, 18. марта на свом стадиону Сантјаго Бернабеу, играти најбоље што може.

"Имамо велику предност, али и даље морамо да играмо реванш. Морамо да покажемо поштовање према Шалкеу, према навијачима и према такмичењу. Играћемо најбоље што можемо", рекао је Анчелоти.

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо оценио је да је цела екипа Реала одиграла фантастично и додао да једва чека предстојећи градски дерби са Атлетиком.

"Сва тројица смо одиграли добар меч, не мислим ту само на поготоке. Ово је била једна од најбољих утакмица ове сезоне, а Шалке стварно није био на нивоу. Близу смо проласка у четвртфинале", рекао је Роналдо за "Марку".

Португалац признао је да му је драго што се вратио на терен после три меча суспензије у Примери.

"Саиграчи ми много помажу, што се видело на претходном мечу. Што се тиче суспензије, наравно да сам био фрустриран, нисам заслужио три меча казне, али срећан сам што је прошла", додао је Роналдо.

Екипа Реала тренутно води на табели Примере са 63 бода, три више од Атлетика и Барселоне.

"Веома смо мотивисани пред градски дерби, то је најважније. Желимо да победимо на стадиону Висенте Калдерон", закључио је Португалац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи