Читај ми!

Сеск ућуткао Мориња, Пелегрини бесан на судију

Победом у Манчестеру смо запушили уста критичарима, рекао је Сеск Фабрегас након велике победе Барселоне над Ситијем, вероватно мислећи на Жозеа Мориња. Судија Ериксон одлучио победника, рекао тренер "грађана" Мануел Пелегрини.

Фудбалер Барселоне Сеск Фабрегас рекао је да ће критичари "морати да ћуте", после победе против Манчестер ситија од 2:0, у осмини финала Лиге шампиона, док је тренер енглеске екипе Мануел Пелегрини окривио судију за пораз.

Барселона је синоћ у Манчестеру, у првој утакмици осмине финала, победила Сити головима Лионела Месија из пенала у 54. минуту и Данија Алвеша у четвртом минуту судијске надокнаде времена.

Меси је тако постигао 66. гол у Лиги шампиона и недостаје му пет да се изједначи са легендом Реал Мадрида Раулом.

Многи су критиковали игру Барселоне у претходним утакмицама, а Фабрегас је рекао да је његова екипа морала да се доказује због тога, иако је прва на табели Примере, пласирала се у финале Купа краља и на корак је до пласмана у четвртфинале Лиге шампиона.

"Сада ће морати да ћуте неколико дана... Можда смо нешто морали да доказујемо, и то смо урадили. Мислим да смо то учинили на прави начин", рекао је Фабрегас, вероватно мислећи на Жозеа Мориња, који је пре неки дан изјавио да је ово најгори тим Барселоне у последњој деценији.

Тренер Манчестер ситија Мануел Пелегрини окривио је шведског судију Јонаса Ериксона за пораз, пошто сматра да је Мартин Демикелис ван казненог простора срушио Месија. Дефанзивац Ситија је после тог старта добио црвени картон.

"Од почетка утакмице сам видео да судија нема исти критеријум. Он је одлучио победника. Фаул Демикелиса није био пенал, пошто је био ван казненог простора, а није свирао ни прекршај Серхија Бускетса на Хесусу Навасу. Велике грешке против великог тима какав је Барселона вам отежавају да победите", рекао је Пелегрини.

Чилеански тренер је додао да је УЕФА погрешила што је Ериксону доделила да суди утакмицу и најавио велику борбу у реваншу.

"Наравно да ћемо се борити. Други гол смо примили у незгодном тренутку, у завршници утакмице и видећемо шта можемо да урадимо", рекао је Пелегрини.

Реванш утакмица на програму је 12. марта на стадиону Камп Ноу у Барселони.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи