Читај ми!

Туре: Тешко против Барсе, везан сам за тај клуб

Пред предстојећи дерби дуел осмине финала Лиге шампиона између Манчестер ситија и Барселоне, задњи везни "грађана" Јаја Туре поручује да ће му бити тешко да игра против свог бившег клуба, за који је, како каже, прилично везан.

Фудбалер Манчестер ситија Јаја Туре рекао је да ће му бити тешко да игра против Барселоне у осмини финала Лиге шампиона јер је везан за тај клуб.

"Биће тешко јер ја стварно нисам желео да се састанем са Барселоном. То је клуб који много поштујем, који ме је много научио и у њему имам много пријатеља. Играћу против својих момака", рекао је Туре за сајт Уефе.

Туре је три сезоне играо за Барселону, пре него што је 2010. године прешао у Манчестер сити.

Барселона ће у првом дуелу бити домаћин у уторак, док ће се реванш
играти 12. марта у Манчестеру.

"Камп ноу је стадион где сам одувек желео да играм и сада ћу се вратити у другом дресу. Нисам желео да играм пред навијачима који ме толико воле и поштују, али то је фудбал...", рекао је Туре.

Према његовим речима, фудбал у Енглеској је лепши него у Шпанији и много му више прија стил игре Ситија него што је то био случај са Барселоном.

"У Барселони ми је посао био да задржавам лопту и организујем акције. Све се вртело око тога да се не изгуби концентрација. Сада, могу да останем у одбрани или одем у напад. Био сам лимитиран играњем у везном реду у Барселони и више волим фудбал у Енглеској јер је игра отворена и темпо јак", рекао је фудбалер из Обале Слоноваче.

Туре је навео да тренутно све иде добро за његов клуб и да тренер Мануел Пелегрини има добру визију како треба да се игра.

"Пелегрини разуме фудбал и пуно нас учи", додао је Туре.

Манчестер сити је претходне две сезоне испадао у групној фази Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи