Рафа "мерка" Алекса

Ливерпул тражи појачања у одбрани. На мети Рафаела Бенитеза је Алекс, коме уговор са Челсијем истиче на лето. Садашња плата 30.000 фунти недељно. Будућа, бар двоструко већа.

Шеф Ливерпула Рафа Бенитез тражи начин да што пре појача одбрану, па је клуб са Енфилда пустио глас да жели да у своје редове доведе Алекса, одбрамбеног играча Челсија, коме следеће лета истиче уговор.

Ипак, Бенитезов посао неће бити нимало лак, јер се у трци за Алексом очекује сијасет великих тимова, попут Милана, Јувентуса, Лиона, Реала и Бајерна, а и челници клуба са Стамфорд бриџа су Бразилцу понудили продужење уговора.

Додуше, само на две године и уз незнатно повећање садашње плате од 30.000 фунти недељно, што ће велика већина заинтересованих клубова без већих проблема успети да потуче.

Проблем око уговора са Челсијем представља и чињеница да тренер Карло Анчелоти форсира тандем Рикардо Карваљо - Џон Тери, док је у комбинацији све чешће и Бане Ивановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи