Рио се враћа

Манчестер јунајтед ће у предстојећим дуелима са Тотенхемом и Бешикташом бити јачи за капитена Риа Фердинанда, који је пропустио почетак сезоне због повреде бутног мишића.

"Рио тренира целе недеље и постоје шансе да заигра у суботу. Колико су велике те шансе, не знам, али постоје", рекао је тренер "црвених ђавола" Алекс Фергусон.

Тренер Манчестера сматра да се његови играчи, после проблема са повредама Немање Видића и Фердинанда, са утакмица репрезентација враћају здрави.

"Не знам да је било ко од играча повређен на тим утакмицама. Мислим да су енглески играчи у реду", рекао је Фергусон, чију једину бригу пред почетак такмичења у Лиги шампиона представља повреда Џона О'Шеја.

О'Шеј није тренирао, у питању је његов наступ против Тотенхема, али видећемо каква је ситуација, рекао је Фергусон.

После лигашке утакмице са Тотенхемом, Манчестер јунајтед сезону у Лиги шампиона отвара мечом против Бешикташа у Истанбулу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи