Милан се одрекао новог Зидана

Многи су овог лета продају Каке окарактерисали као лоше пословање Милана. Међутим, Франк Рибери сматра да је једнако лош потез управе "росо-нера" то што су се одрекли Јоана Гуркуфа, за ког сматра да је наследник легендарног Зидана.

Француски репрезентативац, и члан минхенског Бајерна Франк Рибери открио је своје виђење ситуације, те је занимљиво приметио да није у Милану све ствар Каке.

"Кака је сјајан фудбалер и човек око којег се врти игра његовог клуба и репрезентације. Али, нико не спомиње једнако лош потез Милана. Они су се олако одрекли будућности светског фудбала, Јоана Гуркуфа", рекао је Рибери.

Рибери је објаснио да, кад игра са Гуркуфом у репрезентацији ужива у игри, као што је уживао када је играо са Зиданом.

"Играјући за репрезентацију заједно с Гуркуфом осетио сам Зиданов дух на терену. Његова игра је генијална, он ће бити можда и једнако генијалан као Зидан", хвалио је Рибери саиграча из националног тима.

Двадесеттрогодишњи Гуркуф је дошао у Милан 2006. године, али се није снашао у новој средини, на шта су утицале и честе повреде.

Прошле сезоне је отишао на позајмицу у Бордо, где је био вођа екипе која је дошла до шампионске титуле у Француској. Овог лета Бордо је откупио Гуркуфов уговор од Милана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи