Робињо "флертује" са Барсом

Бразилац Робињо изјавио је да је одувек желео да игра за клуб као што је Барселона, чиме је такорећи позвао тренера Каталонаца Пепеа Гвардиолу да начини први корак.

Нападач Манчестер ситија Бразилац Робињо изјавио је да би волео да игра за тим као што је Барселона, и да би било тешко да их одбије, уколико би покушали да га доведу.

Изјава Бразилца само је појачала приче да би бивши играч Реала ускоро могао да се пресели на Камп ноу.

"Није лако рећи 'не' Барселони. Они су шампиони Европе, прелеп је град и мени се свиђа Шпанија", рекао је Робињо.

Двадесетпетогодишњи Робињо био је пун хвале за тим Пепеа Гвардиоле, и признао је да му прија што га медији повезују са Каталонцима.

"Барселона је фантастичан тим. Веома сам срећан што су ме приметили. Ко не би желео да игра уз Ћавија, Инијесту, Месија, Ибрахимовића и остале?", рекао је Робињо и тиме практично позвао Гвардиолу да направи први корак.

Медији су претходних недеља спекулисали о могућем преласку Робиња у Барселону. Однос Робиња са тренером Ситија Марком Хјузом наводно није на савршеном нивоу, што је "натерало" Гвардиолу да озбиљно размотри могућност да брзоногог Бразилца доведе у Барселону.  

Британски медији наводе да је тренер каталонаца Пепе Гвардиола већ покушао да доведе Бразилца, међутим, управа Ситија је дрско ставила до знања Каталонцима да неће продати Робиња, осим ако у супротном смеру не крене Лео Меси.

Гвардиола свакако није прихватио ту могућност, али је понудио Ситију новац и Тијерија Анрија. Међутим, ни овај договор није реалан, јер према према писању острвских медија, Анри се не уклапа у визију управе Ситија, која настоји да направи млад тим за будућност. 

Ипак, Гвардиола је демантовао наводе медија да је Барселона покушала да доведе Бразилца у летњем прелазном року, али ће се крај приче "Барса-Робињо" вероватно видети почетком 2010. године, када почиње зимски прелазни рок.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи