Ван Бастен: Силвио, "паре на Сунце"!

Легенда холандског фудбала, и бивши играч Милана, Марко ван Бастен, упозорио је Милан да мора много више пара да потроши уколико жели да се такмичи са великим европским клубовима.

Марко ван Бастен вратио се на Сан Сиро, овај пут у хуманитарној утакмици коју су одиграли ветерани Милана и Реал Мадрида. Милан је победио резултатом 2:0, али резултат свакако није био у првом плану.

Легенда Милана, ван Бастен осврнуо се и на лоше резултате бившег клуба на почетку сезоне, као и на политику Берлусконија, који није много новца потрошио на појачања.

"Морам признати да сам изненађен Берлусконијевом политиком", рекао је Холанђанин листу Коријере дело спорт.

"Милан је доминирао тржиштем пре 20 година. Ако не купујеш, тешко можеш да побољшаш игру. Ако клуб не троши много, тешко је такмичити се са осталима", рекао је Ван Бастен.

Многи виде бившег тренера Ајакса као будућег тренера "росо-нера".

"У овом тренутку не могу да одговорим на то питање. Не знам шта ће се десити у будућности, али ако Леонардо не успе, неће то бити његова грешка", стао је у одбрану тренера Милана.

Милан је у прелазном року био зачуђујуће неактиван, а највеће појачање је Клас Јан Хунтелар, за кога Ван Бастен мисли да је пун погодак.

"Увек је постизао много голова, надам се да ће и за Милан, а то је баш оно што је Милану потребно", рекао је Ван Бастен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи