Читај ми!

Видић задовољан одбраном "ђавола"

Немања Видић истакао да је задовољан како је функционисала одбрана његовог тима у меча са Сосиједадом, али да није срећан због ремија. Нисмо постигли гол и освојили три бода, али надам се да ћемо следећи пут бити бољи у том сегменту игре, рекао капитен Јунајтеда.

Капитен Манчестер јунајтеда Немања Видић рекао је да је задовољан како је функционисала одбрана тима на мечу четвртог кола Лиге шампиона против Реал сосиједада (0:0).

"Можемо да будемо задовољни када је одбрана у питању. Од почетка сезоне пропуштамо прилике и олако дозвољавамо тимовима да дају голове. Против Сосиједада смо направили искорак. Нисмо срећни због ремија, јер смо дошли у Сан Себастијан да победимо, али противник је одиграо добро и знатно нам олакшао посао", рекао је Видић за сајт Европске фудбалске уније (УЕФА).

За разлику од Премијер лиге, Јунајтеду много боље иде у Лиги шампиона. Екипа Дејвида Мојеса налази се на првом месту А групе са осам освојених бодова, једним више у односу на Бајер из Леверкузена.

"Волим када нападачи стварају шансе. Нисмо постигли гол и освојили три бода, али надам се да ћемо следећи пут бити бољи у том сегменту игре. Увек играмо тешке мечеве против немачких тимова, посебно у последњих неколико година, очекујем да тако буде и у наредном колу када гостујемо Бајеру из Леверкузена", додао је Видић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи