Занети доводи Месија

Капитен Интера Хавијер Занете изјавио је да ће урадити све што може не би ли једног дана довео Леа Месија у Интер.

Аргентински репрезентативац, и капитен Интера Хавијер Занети жели да једног дана види Леа Месија у дресу Интера.

"Знам за разговоре на релацији Интер - Меси. Председник клуба Морати ми је причао о томе. Да га сада доведемо из Барселоне то је немогуће, али за две-три године то би и могло да се догоди", рекао је Занети. 

Занети ће покушати да наговори Месија да пређе у Интер, иако је Меси неколико пута рекао да жели да игра само за Барселону. 

Италијански медији пренели су у петак да је Интер постигао договор са оцем Леа Месија, да у случају евентуалног одласка омаленог Аргентинца из Барселоне, Интер има први право да га ангажује.

"По завршетку каријере желим да постанем спортски директор Интера, а највећа жеља да доведем Месија у клуб", рекао је 36-годишњи Занети, који за Интер игра од 1995. године.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи