Бабел види излаз са Енфилда

Рајан Бабел открио је да постоји могућност да у јануару напусти Енфилд. Холанђанин жели да игра више и да се наметне селектору Холандије за Светско првенство у Јужној Африци.

Двадесетдвогодишњи Рајан Бабел највероватније ће отићи на позајмицу у јануару, да би имао већу минутажу, и да би осигурао место у репрезентацији Холандије, за Светско првенство у Јужној Африци, преноси британски магазин "Сан".

Млади Холанђанин није успео да се наметне Бенитезу од како је дошао у Ливерпул, па због мале минутаже жели да промени средину.

Ове сезоне Бабел је играо у првој утакмици против Тотенхема, а од тад је забележио још само један наступ против Астон виле, а у игру је ушао са клупе.

Бабел је признао да је исфрустриран неиграњем, и тврди да се у клубу нису понели фер према њему.

"Многе ствари су обећане али нису испуњене. Желим да играм више, да добијем више шанси, али након пораза од Тотенхема сам склоњен у страну", рекао је Бабел "Сану".

Једно време помињао се и повратак у Ајакс, а како сада ствари стоје, то ће се највероватније догодити у јануару.

"Полусезона у Ајаксу пружила би ми прилику да 'видим Јужну Африку', а то није лоша идеја. Могу донети нешто њиховом тиму", признао је Бабел да нема ништа против повратка у стари клуб.

"Позајмица у овом прелазном року није била могућа. Сада смо се сложили да размотримо могућности у јануару", рекао је Бабел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи