Читај ми!

Шпански медији оплели по очајној Барси

Само оштро. Шпански медији критикују катастрофални укупни пораз Барселоне од Бајерна од 7:0 у полуфиналу Лиге шампиона, а најоштрији је Ел Паис који је издање Каталонаца видео као "Чудовишну гротеску Барселоне".

Дан након новог пораза и укупнe катастрофе (0:7) од Бајерна, шпанска јавност оштро критикује Барселону и њене партије против Бавараца. ''Ел Паис'' најжешћи у критикама.

Како каже аутор овог текста, "Барселона у једном од најразочаравјућих пораза у историји није показала буквално ништа".

"Дуго је времена прошло откако смо последњи пут видели једну такву разочаравајућу елиминацију из даљег такмичења као што је то био случај са елиминацијом Барселоне од Бајерна на Ноу Кампу", каже се у тексту.

"Без икакве игре, без креативности и идеја, синоћ није било ни части ни луцидности - ничега. Фудбалери нису играли ни као деца, ни као одрасли, ни озбиљно, ни у шали. Барса је једноставно примила седам голова у оба меча,, као да се ради о некој утакмици у предсезони", каже аутор текста који закључује да је, "будући да је екипа ишла путем без циља, и Бог дигао руке од Барселоне".

"За клуб величине Барселоне, јучерашње издање је неопростиво", закључује "Ел Паис".

Барселона је јуче у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона изгубила од Бајерна са 3:0, и укупним поразом од 7:0 опростила се од финала тог такмичења, у које се дан раније пласирала Борусија из Дортмунда која је укупним резултатом 4:3 савладала Реал Мадрид.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи