Читај ми!

Суботић: Заслужено у финалу!

Невену Суботићу није битно ко ће Дортмунду бити ривал у финалу Лиге шампиона, јер ће за њега то бити утакмица каријере. Не постоји клуб у којем бих радије играо, изјавио репрезентативац Србије.

Фудбалски репрезентативац Србије Невен Суботић рекао је данас да му није битно против кога ће Борусија Дортмунд играти у финалу Лиге шампиона, јер ће то највероватније бити најважније утакмица у његовој каријери.

Дортмунд је синоћ у Мадриду, у реванш утакмици полуфинала ЛШ, изгубио од Реала са 2:0, али ће имати шансу да се бори за титулу првака Европе јер је први меч на домаћем терену добио резултатом 4:1.

"Није ми важно против кога ћемо играти у финалу, уживаћу било да је реч о Бајерну или Барселони, јер ће то највероватније бити моја утакмица каријере", рекао је Суботић.

Он је додао да је његов тим изгубио концентрацију у последњих 10 минута, али да је на крају сасвим заслужено прошао у финале.

"Ми можда нисмо најзабавнији тим на свету, али не постоји екипа где бих у овом тренутку волео да играм. За овај дрес се напорно тренира и спремни смо једни за друге да изгинемо на терену. Знали смо да фудбалери Реала играју елегантно, имали су више прилика, али ми смо имали боље шансе за гол", поручио је Суботић.

Он је у Борусију дошао из Мајнца 2008. године и до сада је на 181 утакмици постигао 15 голова.

Борусија ће у финалу Лиге шампиона, 25. маја на лондонском Вемблију, играти против бољег из дуела Барселона - Бајерн Минхен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи