Читај ми!

Геце пропушта финале ЛШ?

Сјајни везни фудбалер Борусије из Дортмунда, Марио Геце, могао би да пропусти финале Лиге шампиона због повреде бутног мишића, јављају данас немачки медији. Он је замењен у 15. минуту синоћњег дуела са Реалом у Мадриду.

Омалени везњак Дортмундске Борусије, немачки репрезентативац Марио Геце, повредио је бутни мишић и његов наступ у финалу на Вемблију је доведен у питање.

Борусија је синоћ у Мадриду поражена од Реала са 2:0 у реванш утакмици полуфинала елитног клупског такмичења, а Геце је морао да напусти игру после само 15 минута игре.

За сада није познато колико ће Геце морати да паузира, али је извесно да ће пропустити дерби са својим будућим клубом, минхенским Бајерном, који је на програму у суботу од 18.30.

'Милионери'' из Дортмунда ће 25. маја на лондонском Вемблију играти у финалу Лиге шампиона против победника другог полуфиналног двомеча између Барселоне и Бајерна (0:4).

Геце је за Борусију у досадашњем делу сезоне одиграо 44 утакмице и постигао 16 голова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи