ЛШ уживо: Мурињо диже притисак!

Франц Бекенбауер упозорио играче Бајерна да ће Барса покушати на све начине да стигне до финала, укључујући и "прљаве трикове". Роналдо спреман за реванш против Борусије. Дамир Скомина суди меч на Камп Ноу. Фабрегас спреман за повратак у Арсенал.

21.00 - Јуп Хејнкес не планира да брани (огромну) предност коју је његов Бајерн стекао у првом мечу на Алианц арени. „Бранићемо се, али ћемо изаћи врло високо. Морамо да постигнемо гол или два. То је нешто чему ћемо тежити", рекао је искусни стручњак и додао да је императив да његова екипа наметне свој стил игре. „Барселона је невероватна екипа и морамо да пружимо свој максимум. Узеће лопту и покушаће да нас притисну од почетка, а ми то не смемо да дозволимо".

17.00 - Управа Реала позвала је своје навијаче да у уторак белом бојом преплаве стадион Сантијаго Бернабеу. Хозе Луис Санчез, један од директора "краљевског клуба" затражио је од навијача да буду на нивоу и помогну свом клубу у немогућој мисији.

16.09 - Одговоран човек. Уколико Реал Мадрид не начини чудо и не пласира се у финале Лиге Шампионa, кривицу за тај несупех преузеће Жозе Мурињо. Темпераментни Португалац изјавио је да је '' у данашњем фудбалу нормално да ако нема жељених резултата одговорност и кривицу преузме , пре свих, тренер ''. Такође, трофејни стручњак је најавио да ће једино он бити крив уколико се не оствари циљ а то је финале. ''Уколико не уђемо у финале, кривица ће бити само моја'', закључио је Мурињо.

14.00 - Борусија и Бајерн добро су наплатили пласман у полуфинале Лиге шампиона. Оба немачка клуба већ су зарадила више од 50 милиона евра у току ове сезоне. Око 30 милиона евра зараде је само од улазница, премија и маркетинга, док је остатак зарада од резултата ове сезоне, као и бонуса за пласман у полуфинале елитног такмичења.

13.50 - Немачки "Кикер" већ је избацио вероватне саставе тимова за реванш сусрет између Барселоне и Бајерна. У редовима Барсе нема већих изненађења, док се код Бавараца у састав враћа Марио Манџукић, који је први меч пропустио због суспензије.

13.40 - Мурињо већ има план како његов тим да одигра офанзивније у реваншу против Борусије. Задњи везни ред чиниће Ћаби Алонсо и Лука Модрић, који су у тандему одиграли први меч против "милионера" у групној фази такмичења. Тада је на Бернабеу било 2:2, а "Посебни" је обојицу одмарао у великом дербију против Атлетика ове суботе.

13.05 - Сеск Фабрегас све је ближи повратку у Арсенал. Сеск осећа да не добија довољно пажње у Барси, бар не онолико колико је добијао од Венгера, па је врло могуже да се већ у летњем прелазном року врати на Емирате. Барселона би зарадила довољно новца за нова појачања, која су им, гледајући мечеве Лиге шампиона, више него потребна.

12.50 - Главни судија меча Барселона - Бајерн биже Словенац Дамир Скомина. Скомина је био главни судија меча Реал - Манчестер сити, који су Мадриђани добили са 3:2. Скомина је интернационалац од 2003. године, а последњих година је један од најцењенијих Уефиних судија.

12.35 - Кристијано Роналдо одрадио тренинг са саиграчима и тврди да је спреман за реванш меч полуфинала Лиге шампиона против Борусије из Дортмунда. Роналдо је пропустио дрби меч против Атлетика, али же готово сигурно бити у стартној постави против "милионера".

12.00 - Почасни председник Бајерна Франц Бекенбауер сигуран је да битка између Барселоне и Бајерна није завршена. "Они ће покушати да дођу до финала на све могуће начине, регуларне и нерегуларне", изјавио је Кајзер за Билд. Такође, Бекенбауер дао је савет Баварцима да не наседају на провокације каталонских играча, као и да не улазе у личне сукобе са играчима противничког тима.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи