Читај ми!

Платинијева завера против Малаге

Играч Малаге Хоакин изјавио да је постојала завера да се Малага елиминише из Лиге шампиона, а да иза ње стоји Мишел Платини. Власник Малаге тражи од УЕФА да покрене истрагу, тренер Пелегрини огорчен суђењем. Нападач Малаге Роке Санта Круз рекао је да је његов тим био "на четири минута од полуфинала", које им је, како је рекао, "отето".

Власник Малаге шеик Абдулах ел Тани најавио је данас да ће тражити од УЕФА да покрене истрагу поводом, како је навео, нерегуларног суђења у екиминацији од Борусије из Дортмунда у четвртфиналу Лиге шампиона.

"Позивам УЕФА да отвори истрагу", написао је на Твитеру Тани.

Тренер Мануел Пелегрини такође је окривио неправедне судијске одлуке за спектакуларни преокрет у последњих неколико минита меча, када је Дортмунд прво у 90. минуту, изједначио на 2:2, а потом у надокнади времена тријумфовао и пласирао се у полуфинале.

Телевизијски снимци показали су да су приликом постизања трећег гола, чак тројица играча Дортмунда била у офсајду. Истина, и приликом другог гола за Малагу било је офсајда који судија није видео.

"Након што смо повели са 2:1 више није било суђења", рекао је Пелегрини на конференцији за новинаре.

Он је нагласио да су његови играчи били "гурани и ударани лактовима".

"Огрочени смо оваквим суђењем", рекао је Пелегрини.

Нападач Малаге Хоакин отишао је још даље у критикама суђења рекавши да је "све то био део завере" коју је "сковао" председник УЕФА Мишел Платини.

"Сумњамо да иза свега стоји Платини", рекао је Хоакин за шпански радио.

Он је додао да је било лако реализовати ову "заверу".

"Ми смо Малага, а не Реал Мадрид, и зато је било лако да се све то реализује", рекао је Хоакин.

Нападач Малаге Роке Санта Круз рекао је да је његов тим био "на четири минута од полуфинала", које им је, како је рекао, "отето".

УЕФА је крајем прошле године казнила Малагу суспензијом са свих европских такмичења у првој наредној сезони за коју се буде квалификовала, због непоштовања финансијског правилника УЕФА, односно неплаћања пореза и неисплаћивања играча на време.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи