Читај ми!

Показали смо класу

Тренер Бајерна из Минхена Јуп Хејнкес рекао је после победе над Јувентусом да је његов тим потврдио квалитет и да је можда могао да слави и убедљивијим резултатом.

Бајерн је на Алијанц арени у уторак увече савладао Јувентус са 2:0, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

"Одушевљен сам и игром и резултатом. Показали смо високу класу, иако је можда требало да постигнемо још неки гол. Сјајно је победити италијанску екипу, и то италијанског првака, без примљеног гола. Играли смо тактички добро, зауставили смо њиховог креатора, Андреу Пирла", рекао је Хејнкес.

Капитен Бавараца Филип Лам оценио је да је његов тим играо добро, али је упозорио да посао још није завршен.

"Штета је што нисмо славили убедљивије. Јувентус није створио повољну прилику и требало је да постигнемо још који гол. Били смо добри, али нема опуштања, још ништа није готово", констатовао је Лам, док је Пирло честитао ривалу на победи, али и указао да за торинске црно-беле још ништа није изгубљенио.

"Честитке Бајерну, био је бољи. Остаје, међутим, реванш и верујем да можемо да се вратимо у игру за полуфинале. Није лако када одмах на почетку примите гол, али Бајерн је био бољи током целе утакмице", рекао је Пирло.

Тренер Јувентуса Антонио Конте сматра да његову екипу чека веома тежак посао у реваншу.

"Искрено, играли смо против бољег тима. Бајерн је био одличан. Знали смо да ће ово бити тешка утакмица, а тежак посао чека нас и у реваншу", рекао је Конте.

Он је додао да је фудбал "непредвидив" и да ће Јувентус, ако жели пролаз даље, морати код куће да направи "нешто велико" против јаког тима као што је Бајерн.

"Они су по квалитету заједно са Барселоном и Реалом, а гладни су успеха након пораза у прошлогодишњем финалу. Ипак, треба имати у виду да смо ми започели свој пројекат пре само 16 месеци, ово нам је важна лекција. Можемо само да будемо поносни што смо већ на овом нивоу", напоменуо је Конте.

Реванш утакмица четвртфинала Лиге шампиона између јувентуса и Бајерна игра се 10. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи