Читај ми!

Меси на прегледима

Фудбалер Барселоне Лионел Меси биће подвргнут додатним прегледима, како би се утврдило колико је озбиљна његова повреда.

Меси је током првог полувремена прве четвртфинале утакмице Лиге шампиона против Пари Сен Жермена повредио колено, због чега га је у полувремену заменио Сеск Фабрегас.

Утакмица у Паризу завршена је нерешено 2:2, голове за Барселону постигли су Меси у 38. минуту и Ћави Ернандес у 89. минуту, док су стрелци за домаћи тим били Златан Ибрахимовић у 79. и Матуди у четвртом минуту судијске надокнаде времена.

Меси ће бити подвргнут прегледу скенером, како би се утврдило да ли је повредио тетиву десног колена и колико је озбиљна повреда.

Дефанзивац Хавијер Маскерано сигурно ће пропустити реванш утакмицу због повреде, а помоћни тренер Барселоне Ђорди Роура рекао је да ће играч одсуствовати са терена неколико недеља.

"Мислим да је ово била права четвртфинална утакмица Лиге шампиона и да је резултат добар, али заслужили смо боље. Тај резултат нас је коштао Месија, као и Маскерана, који ће одсуствовати четири до шест недеља", рекао је он.

Фудбалер Сеск Фабрегас је рекао да је Меси утучен због повреде, али да се нада да ће се најбољи играч каталонске екипе ускоро вратити на терен.

"Тужан је јер је повређен. Дуго година није био у таквој ситуацији, а у последњих пет година одиграо је много утакмица. Добро га познајем, сигурно ће желети да се што пре опорави", рекао је он.

"Била је добра утакмица, они имају добар тим и квалитетне играче. Није лош резултат, али постигли смо гол у последњем минуту па смо очекивали победу, због чега смо помало тужни. Реванш је на нашем стадиону и ту имамо много могућности. Али, када постигнете гол у последњих пет или 10 минута, желите да се одбраните, несрећно смо примили гол", додао је Фабрегас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи