Рибери - трка са временом

Председнику мадридског Реала Флорентину Перезу остало да до краја дана направи чудо и на Сантјаго Бернабеу доведе још једно сензационално појачање. Шпански "Ас" пише да је, поново, на мети Франк Рибери. У игри је око 60 милиона евра. Бајерн се не изјашњава.

Реал Мадрид још није у потпуности задовољан бројем изузетних играча који су доведени у овом прелазном року. Прелазни рок истиче у поноћ, а на мети Мадриђана је, опет, Френк Рибиери. Прошли преговори пропали, али су односи два клуба "отоплили" после одласка Аријена Робена у Минхен. Све је могуће, пише "Ас".

Флорентино Перез је мајстор за склапање договора у последњи час, јер је у фуриозним завршницама на Бернабеу довео звезде попут Бразилца Роналда или Серхија Рамоса. Овај пут у рукаву има још једног кеца, Рафаела ван дер Варта, који би могао бити укључен у "операцију Рибери".

Односи Реала и Бајерна достигли су током лета тачку кључања због Перезовог инсистирања да "отме" Риберија, али је председник Реала орасположио Баварце када је на Алијанс арену послао Робена. То је одмах покренуло талас спекулација да ће Француз, заузврат, кренути пут Мадрида.

Цена трансфера процењена је на око 60 милиона евра, што је за пет милиона више него пре две недеље.

У читавом замешатељству важан је и економски моменат, јер би на лето Риберијева цена  могла пасти на "свега" 25 милиона, пошто Француз улази у последњу годину уговора са Немцима.

Истовремено француски "Л'екип" пише да је Перез у баварску послао понуду - 40 милиона евра, плус Ван дер Варт за Риберија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи