ПСЖ фаворит, Валенсија игра на искуство

Некадашњи љубимац навијача Валенсије, Гаиска Мендиета, сматра да је ПСЖ екипа у развоју, и да у тој чињеници Валенсија вреба своју шансу.

Сва четири шпанска тима су и даље у игри за трофеј Лиге шампиона. Неки се сматрају фаворитима (Барселона и Реал), а другима се дају врло "танке" шансе. То је случај са Валенсијом, која ће играти са Пари Сен Жерменом.

"Биће врло тешко. ПСЖ је довео неколико фантастичних играча, али се нису уклопили баш онако како би они желели", започиње разговор некадашњи љубимац навијача на Местаљи, Гаиска Мендиета.

"Валенсија има шансу зато што је већ створен тим. Готов производ. Ови играчи су на окупу неколико година и без икакве сумње желе да се упишу у историју Лиге шампиона".

Мендиета је у Валенсији провео девет године, пре него што се преселио у Италију, у римски Лацио.Док је носио дрес "слепих мишева", Мендиета је два пута био на корак од "клемпавог" пехара,али је Валенсија у оба финала остала кратких рукава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи