Пирло: Спремни смо за пакао у Глазгову

Свесан сам да ће навијање на трибинама бити фантастично, али то ће нам само дати већи мотив да одиграмо борбеније, рекао је фудбалер Јувентуса Андреа Пирло уочи гостовања његове екипе Селтику у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.

Навијачи Селтика са нестрпљењем чекају утакмицу против Јувентуса у осмини финала Лиге шампиона, а популарни „келти" најављују паклену атмосферу на трибинама.

Један од најискуснији играча Јувентуса Андреа Пирло каже да је свесан да њега и његове саиграче очекује паклена атмосфера на Селтик парку, али да ће то само послужити као мотив да одиграју још боље.

„Сигуран сам да ће навијање навијача Селтика бити паклено, али то ће нам само дати више мотива да одиграмо још борбеније и одлуније. Знам да ће Селтик парк личити на гладијаторску арену, али спремни смо за све. Код нас играју фудбалери који су освојили Светско првенство и Лигу шампиона, и који су навикли да играју у пакленом амбијенту", рекао је Пирло.

Он је додао да је свесан да је Селтик већ срушио Барселону, и да његов тим не очекује нимало лак меч.

„Ако Селтик жели да игра фудбал, ми ћемо се надигравати, али ако хоће битку, спремни смо и за то", рекао је Пирло.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи