Читај ми!

Дрогба: Пехар ЛШ ускоро у Истанбулу

Након што је донео пехар Лиге шампиона Лондону, Дрогба би хтео да то исто уради и у Истанбулу. "Дошао сам у клуб како би постали прваци Европе", рекао је Дрогба турским медијима.

Један од најбољих афричких фудбалера свих времена Дидије Дрогба рекао је данас да му је циљ да са Галатасарајем освоји трофеј у Лиги шампиона.

"Дошао сам у клуб како би постали прваци Европе. Галатасарај је велики клуб, не само у Турској, већ и у европским оквирима. Ове сезоне већ су изборили осмину финала ЛШ, а ја бих волео да другу годину заредом освојим тај трофеј", рекао је Дрогба турским медијима.

Дрогба је прошле сезоне у дресу Челсија постао првак Европе, а "плавци" су у финалу, после пенала, савладали минхенски Бајерн.

Фудбалер из Обале Слоноваче је први део ове сезоне провео у кинеском Шангају, а са Галатасарајем је потписао уговор на годину и по дана.

Поред Дрогбе, истанбулски клуб је у овом прелазном року већ довео једног познатог интернационалца, Холанђанина Веслија Снајдера из Интера.

За турски клуб још од раније играју и Фелипе Мело, Јохан Елмандер, Емануел Ебуе и Фернандо Муслера.

"Снајдер је заиста велико фудбалско име. Драго ми је што ћу имати прилику да играм са њим. Познајем и остале странце у екипи. Ебуе ми је рекао да је Галатасарај постао велики клуб, са највишим циљевима", навео је Дрогба.

Он је додао да и је Галатасарај прошле сезоне покушао да га доведе, али је Челси тада одбио понуду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи