Да Силва кажњен, Венгер бесан

Европска фудбалска федерација казнила нападача Арсенала Едуарда да Силву са две утакмице неиграња у Лиги шампиона због симулирања пенала против Селтика. Арсенал најавио жалбу. Одлука о суспензији 1. септембра.

Фудбалера Арсенала Едуарда да Силву, Европска фудбалска федерација казнила је са две утакмице неиграња због симулирања пенала на реванш утакмици 4. кола Лиге шампиона против Селтика.

Арсенал је стао у одбрану свог играча и најавио жалбу, а коначна одлука о суспензији биће позната 1. септембра.

Уколико Уефа не промени мишљење, хрватски репрезентативац неће моћи да наступи на две европске утакмице, против Стандарда у Белгији, и против Олимпијакоса на Емиратима.

Тренер лондонске екипе, Арсен Венгер, сматра да је одлука Уефа срамотна. "За мене је то хајка и ми смо могли да видимо да нема објективног суђења. Цео случај је створен због медија и на емоцијама Шкотланђана, јер шкотски фудбалски савез и Шкотланђани који раде у Уефа имају великог утицаја", рекао је Венгер.

Едуардо је пао после дуела са голманом Селтика Артуром Боруцом, иако се на снимцима јасно видело да контакта није било.

После досуђеног пенала, да Силва је узео лопту, и постигао гол за вођство од 1:0.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи