Манчини против побуњеника

Бура око шокантног, бар за "грађане", пораза од Ајакса у трећем колу Лиге шампиона није се завршила у свлачионици Амстердам арене. Играчи незадовољни тактиком менаџера, Манчини узвраћа ударац.

Манчини је крив за пораз од Ајакса, тако бар сматра неколицина играча Ситија, који су незадовољни тактиком коју је италијански стручњак применио у мечу Лиге шампиона. Роберто се не слаже са констатацијом, тврдећи да врхунски фудбалер мора да зна да се прилагоди свакој могућој тактици.

Манчестер сити је шампион Енглеске, али у Лиги шампиона никако да крене. Већ другу годину заредом Сити се у елити налази у "групи смрти", а резултати никако не иду на руку Роберту Манчинију и његовој чети.

После пораза од Ајакса (1:2) Мика Ричардс и још неколико играча свалили су кривицу на менаџера, под изговором да је нови систем који је Манчини применио у Амстердаму само збунио играче, као и да је менаџер наредио играње таквог система упркос противљењу играча.

"Ако сте врхунски играч, уопште није битно какав систем играте. Ако не разумете такав систем, не можете да играте за врхунски тим", изјавио је Манчини, као одговор на напад играча.

Најгласнији у оптужбама на рачун тренера био је репрезентативац Енглеске Мика Ричардс.

"Уопште није битно шта је Мика рекао. Он је само одговарао на питања, ја знам да ви волите о свему да пишете, али мене то не дотиче. Можда Мика није упознат са системом, пошто је ово био његов први меч у последња два и по месеца", миран је остао Манчини.

После три одиграна кола у Лиги шампиона, Манчестер сити је на последњем месту на табели групе А, са само једним освојеним бодом. Ипак, већ за две недеље "грађани" ће имати прилику да се освете Ајаксу и крену у борбу за једно од прва два места на табели.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи