Читај ми!

Рио и Евра "прескачу" Брагу

Рио Фердинанд и Патрис Евра неће бити у комбинацији за тим Јунајтеда који ће у уторак дочекати португалску Брагу. Фергусон је додао да Фердинанд не одсуствује због свађе са њим око одбијања да узме учешћа у акцији за борбу против расизма у фудбалу, већ како би га одморио за дерби са Челсијем наредне недеље.

Тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон рекао је данас да одбрамбени играчи Рио Фердинанд и Патрис Евра неће наступити у сутрашњој утакмици против Браге, у трећем колу Лиге шампиона.

Фергусон је додао да Фердинандово одусуство није због свађе са њим око одбијања да учествује у акцији за борбу против расизма у фудбалу, у којој су играчи енглеске Премијер лиге претходног викенда носили мајице са натписом: "Кик ит аут" - већ како би га одморио за дерби са Челсијем наредне недеље.

"Биће неколико измена у тиму. Играћемо без Фердинанда и Евре, јер имамо велику утакмицу у недељу", рекао је Фергусон британским медијима.

"Разговарао сам са Фердинандом у вези са проблемом са мајицом и посаветовао га да је заједништво увек јаче од појединаца", додао је он.

Шкотски стручњак је рекао да има довољно играча за сутрашњу утакмицу Лиге шампиона и да верује да ће направити прави избор.

"Вратио нам се Ешли Јанг и он ће бити у протоколу за утакмицу са Брагом. Имамо ту још Нанија, Рајана Гигса, Антонија Валенсију... Има доста играча у конкуренцији и надам се да ћу изабрати прави тим", рекао је Фергусон.

Манчестер јунајтед ће сутра од 20.45 дочекати Брагу у трећем колу Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи