Мурињо о "групи смрти"

Максимална концентрисност и борбеност од прве утакмице, то је рецепт који је Жозе Мурињо преписао за играче Реала који се у Лиги шампиона налазе у такозваној "групи смрти". Осим "галактикоса", у групи Д се налазе екипе Манчестер Ситија, Ајакса и Борусије из Дортмунда.

Тренер фудбалера мадридског Реала Жозе Мурињо верује да његов тим може да прође групну фазу Лиге шампиона, иако ће за противнике имати екипе као што су Манчестер Сити, Борусија Дортмунд и Ајакс.

Мурињо је истакао да ће играчи Реала морати да буду максимално сконцентрисани и борбени од прве утакмице.

"Уколико то урадимо, пласираћемо се у наредну фазу такмичења. Неће бити лако, али познајем моје играче и морам да признам да је некад много лакше припремити екипу за такве мечеве. Они знају да морају да буду најбољи и пруже максимум у Лиги шампиона, мораће чак да надмаше себе у односу на издања из ове сезоне", рекао је Мурињо.

Он је додао да се Д група, коју су многи након жреба у Монте Карлу назвали "група смрти", разликује од осталих, јер Реал у тим утакмицама неће имати права на грешку.

"Немамо само четири шампиона у групи, већ прваке из најјачих европских лига. Ту је и Ајакс, који стално обнавља екипу, али увек проналази нове и интересантне играче, који желе да се докажу", додао је Мурињо.

Реал ће на старту Лиге шампиона 18. септембра дочекати екипу Мачестер Ситија на Сантијаго Бернабеу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи