Бензема: Желим да будем најбољи

Нападач Реал Мадрида Карим Бензема изјавио је да осим трофеја са клубом жели да постане најбољи фудбалер света.

Карим Бензема доказао је да је одличан фудбалер са великим потенцијалом, а сада је показао да је веома амбициозан.

Након што се овог лета прикључио Реал Мадриду, млади Француз је изјавио да не жели само трофеје са клубом, већ жели да у његовој фудбалској биографији буду уписана и лична достигнућа.

"Када нисте најбољи желите да напредујете. Сви имамо амбиције, а моја је да будем најбољи", рекао је млади Француз.

Бензема жели да оправда сваки цент уложен у њега, а схвата да мора да подигне своју игру на виши ниво ако жели да оствари свој сан.

У екипи Лиона Бензема је био велика звезда, а сада је у Реалу једна од многих, што му очигледно није проблем. Свестан је да постизање голова и побеђивање није довољно у Краљевском клубу.

"Постићи гол, или асистирати није довољно. Од нас се очекује више, да будемо атрактивни и играмо лепо за око", свестан је свог задатка Бензема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи