Читај ми!

Фудбал уживо: Удинезе без Лиге шампиона

Одиграно је првих пет реванш утакмица плеј-офа Лиге шампиона. Малага, Бате Борисов, Андерлехт и Динамо Загреб су екипе које су избориле учешће у групној фази такмичења наредне сезоне. Након једанаестераца, исто право изборила је и Брага, која је била боља и срећнија од екипе Удинезеа.

23.38 - Првих пет екипа које су избориле учешће у групној фази Лиге шампиона су, дакле, Малага, Брага, Андерлехт, Бате Борисов и Динамо Загреб.

23.26 - Екипа Браге је пети тим који је вечерас изборио учешће у групној фази Лиге шампиона. У пенал серији, сви играчи португалског тима су били прецизни, док је за Удинезе непрецизан био Маикоусел у трећој серији. У регуларном току сусрета било је 1:1. 

23.14 - Немамо победника ни после продужетака на мечу између Удинезеа и Браге, па ће петог путника у Лигу шампиона вечерас одлучити једанаестерци.

22.40 - По први пут имаћемо прилику да видимо Малагу у Лиги шампиона. Меч ове екипе и грчког Панатинаикоса завршен је без голова, што је уз победу од 2:0 на свом терену било сасвим довољно шпанском тиму за пролазак. 

22.39 - Готов је и меч у Израелу. Хапоел и Бате Борисов играли су нерешено, 1:1, што је резултат који одговара белоруској екипи, која ће поново играти у групној фази Лиге шампиона.

22.35 - Мечеви Марибор - Динамо и Удинезе и Брага су завршени. Динамо је славио са 1:0 на Људском врту, и укупним резултатом 3:1 другу годину заредом пласирао се у Лигу шампиона. Утакмица између Удинезеа и Браге одлази у продужетке.

 

22.33 - Андерлехт је дуплирао своју предност. Велику радост навијачима у Бриселу донео је Јаковенко у 85. минуту. Уједно, и Бате Борисов је стигао до поготка у самом финишу меча против Хапоела, и сада је резултат 1:1. 

22.26 - Мбокани у 81. минуту доводи Андерлехт у вођство против АЕЛ-а. 

22.14 - Рубен Микаел у 72. минуту постиже погодак за Брагу на Фриулију. И у укупном скору сада је изједначено, с обзиром да је први меч у Португалу завршен управо резултатом који је сада на снази.  

22.10 - Екипа Хапоела води са 1:0 у мечу са белоруским Бате Борисовим. Стрелац за Израелце био је Ласло Ленше. У првом мечу Бате Борисов је славио резултатом 2:0.  

21.45 - Почела су и одлучујућа полувремена на утакмицама у квалификацијама за Лигу шампиона.

21.39 - Италијански фудбалски вицешампион Милан објавио је да ће нападач Робињо паузирати наредних месец дана због повреде ноге. Репрезентативац Бразила повредио се на првенственој утакмици против Сампдорије.

21.30 - Свирана су полувремена на утакмицама последњег кола квалификација за елитно клупско такмичења. Виђења су само два поготка. 

21.11 - Од 25. минута и Удинезе води у мечу са Брагом. Стрелац је био Армеро.

21.00 - Динамо у Марибору води од 12. минута поготком Португалца  Тонела.

20.45 - Почели су реванш сусрети последњег кола квалификација за Лигу шампиона. 

19.56 - Екипе Динама и Штутгарта одиграле су нерешено, 1:1, у реванш сусрету последњег кола квалификација за Лигу Европе. стрелци су били Ибишевић за госте, и Кокорин за домаћина. Овај резултат у главни жреб је одвео немачку екипу.  

17.25 - Белгијски Лирс објавио да је постигнут усмени договор са Звонимиром Вукићем, сада предстоје преговори два клуба.

16.31 - Дидије Дрогба наводно напушта Кину због унутрашњих проблема са којима се суочава клуб из Шангаја. У компликованим власничким односима, води се тихи рат између тајкуна Жу Јуна и још пет државних компанија. Јувентус се нада.... 

15.12 - Бојан Кркић на корак до преласка у Милан. 

14.56 - Словеначка полиција враћа навијаче Динама са границе. Озбиљан преглед свих возила која из Хрватске улазе у ту државу. На Стадиону највише 200 Динамових навијача, које је на пут повео клуб.

14.00 - Сер Алекс Фергусон преузео ствар у своје руке. Спортске "шевролете" ће моћи да возе само играчи којома он то дозволи. Млађим фудбалерима треба посебна дозвола. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи