Читај ми!

Не плашимо се АЕЛ-а

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да се црно-бели не плаше кипарског АЕЛ-а и да су спремни на све у реванш утакмици трећнег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Све је могуће. Вежбали смо разне тактике, али имам једну дилему око састава. Сигурно је и да неће играти Вукић и Бабић, који су се недавно повредили на тренингу. Потребно је да буду растерећени, јер само тако могу нешто да покажу", навео је Вермезовић на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан је у првој утакмици, прошле недеље у Ларнаки, изгубио са 1:0.

"Не плашимо се АЕЛ-а. Концентрисан сам на игру моје екипе, јер све зависи од нас. Није важно за какву тактику ће се они определити , јер смо спремни за све варијанте. Видеће се колико смо спремни да играмо Лигу шампиона или Лигу Европе", поручио је тренер Партизана.

Вермезовић је навео и да је екипа спремна за евентуалне продужетке, као и да су играчи вежбали извођење пенала.

"Морамо да будемо стрпљиви и опрезни, али истовремено је потребно и да нападнемо противника много жешће него што смо то радили на Кипру", истакао је стратег црно-белих.

Реванш утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и АЕЛ-а игра се од 20.45 на стадиону у Хумској.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи