Читај ми!

Ништа неће бити решено у првом мечу

Тренер Партизана Владимир Вермезовић сматра да ништа неће бити готово у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона коју црно-бели играју против АЕЛ-а на Кипру.

"Видећемо шта ће бити. АЕЛ је јак противник и никако није за потцењивање, али ми, у сваком случају, никога не потцењујемо. Неће бити ништа решено, било којим резултатом да се утакмица заврши", рекао је Вермезовић агенцији Бета.

Вермезовић је казао да не би волео да се утакмица заврши без голова.

"Не бих могао да прогнозирам резултат, јер је у Европи сваки меч специфичан на свој начин. Само не бих волео да утакмица буде одиграна без голова. Било би лепо када бисмо постигли погодак у гостима", казао је он.

Тренер Партизана је истакао да је на основу добијених снимака и информација закључио да Кипрани имају "неколико лица".

"Погледали смо много снимака утакмица АЕЛ-а, добили прегршт информација, али на основу тога смо видели да ова екипа има два-три лица. Они у тиму немају никога од Кипрана, углавном им играју странци, од Кипрана имају само име. Све о њима ће бити јасније после прве утакмице", истакао је тренер црно-белих.

Вермезовић је додао да су у његовој екипи "сви здрави и у пуном тренингу", осим од раније повређених Марка Шћеповића, Бранка Пауљевића и Едуарда Пашека.

Прва утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона играће се у среду у 19.45 на Кипру, док је реванш недељу дана касније у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи