Навијање, али фер

Црно-бели позвали навијаче да у реванш мечу против Валете пре свега понашањем покажу приврженост клубу. Српски навијачи заслужено или не имају најгору могућу репутацију у Европи, што српском фудбалу наноси огромне и ненадокнадиве штете, покажимо да такав утисак не одговара истини, наводи се у саопштењу.

Фудбалски клуб Партизан позвао је данас своје навијаче да у реванш мечу против Валете у квалификацијама за Лигу шампиона пре свега понашањем покажу приврженост клубу.

"Покажимо наше јединство у жељи да помогнемо клубу, али и нашу способност да се понашамо и навијамо у складу са европским стандардима. Понашање публике и навијача је изузетно важан сегмент на коме УЕФА нарочито инсистира, што добија специфичну димензију када се у обзир узме чињеница да је Партизан под условном казном због одређених пропуста који су се десили на утакмици са Генком. Не допустимо да појединци који не поседују свест о неопходности поштовања прописа одмогну свима нама и спрече навијаче да посматрају уживо наредну утакмицу у УЕФА такмичењима", наводи се у саопштењу црно-белих.

Партизан наводи да српски навијачи "заслужено или не имају најгору могућу репутацију у фудбалској Европи, што српском фудбалу наноси огромне и ненадокнадиве штете"

"Покажимо да такав утисак не одговара истини, нека нова такмичарска сезона буде сезона преокрета у исправљању ружне слике која влада о нама", апелују црно - бели.

Партизан је у првој утакмици против Валете славио на Малти са 4:1, а реванш меч на програму је у уторак увече од 20.45 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи