Читај ми!

Утакмица живота

Два дана до финала Лиге шампиона. Алијанц арена биће поприште велике борбе између Бајерна и Челсија. Само један тим ће славити на крају. Баварци имају јединствену прилику да на свом терену освоје трофеј, пре две године у финалу су поражени од Интера. Аријан Робен је уверен да је време да освоје и овај трофеј.

Фудбалер Бајерна Арјен Робен изјавио је да финале Лиге шампиона против Челсија за њега представља утакмицу живота и шансу да се искупи за неуспех од пре две године. Бајерн је 2010. изгубио у финалу од Интера са 2:0, а Робен ће у суботу имати нову шансу, овог пута против бившег клуба.

"Време је. Једном у животу мораш да овојиш Лигу шампиона. Пре две године нисмо успели, али сада нам је пружена нова шанса", рекао је Робен.

Он је додао да екипа мора да заборави на неуспех у Бундеслиги и финалу немачаког купа, када су са 5:2 поражени од Дортмунда.

"Преостао је још један трофеј. Имам 29. година, а финале ЛШ се не игра сваке сезоне. Тешко је доћи у завршницу најквалитетнијег такмичења и због тога је меч од велике важности. Показали смо ове сезоне да смо једна од најбољих екипа у Европи и надам се да ћемо то потврдити у суботу увече. То би било сензационално", закључио је Робен.

Финале Лиге шампиона између Бајерна и Челсија игра се у суботу од 20.45 на Алијанц арени у Минхену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи