Запни, Рамосе!

Реал није успео да се пласира у финале Лиге шампиона, а катастрофална пенал серија против Бајерна предмет је исмејавања широм Европе. Млаки ударци Роналда и Каке били су лак плен за голмана Нојера, док је Рамосово шут више подсећао на лансирање ракете.

Серхио Рамос можда није једини кривац за испадање Реала из полуфинала Лиге шампиона, али је свакако имао незаборавну улогу у пенал серији против Бајерна, која је одлучила победника.

Роналдови и Какини ударци били су лак плен за голмана Нојера и подсећали су на Видићев "пројектил" који је упутио словеначком голману Хандановићу у квалификацијама за Европско првенство.

Џаба је маестрални Касиљас вратио Реал у живот јер - све је упропастио Серхио Рамос. Дефанзивац "галактикоса" научио је на грешкама саиграча којима је Нојер "прочитао" ударац, па је он одлучио да изненади немачког чувара мреже.

Рамос је успео у томе. Не само да је изненадио Нојера, већ је изазвао неверицу свих на стадиону, посебно навијача Реала, који су немо гледали како лопта после ударца тог играча нестаје у облацима.

Некад није довољно да се фудбалер залети и само распали по лопти, то могу само појединци, попут Панчева, који је тако Звезди донео титулу европског првака. У супротном, ударац какав је Рамос извео, доживео је судбину Бекамових популарних пенала, који су летели високо изнад пречке, и изван стадиона.

Реалу је тешко, Роналдо и Кака не могу да дођу себи, али Рамосу је најтеже, његов ударац ће дуго бити предмет шала, али и озбиљних анализа.

Ипак, немојте се чудити уколико у наредних неколико недеља за Рамоса стигне понуда из НФЛ лиге. Америчком фудбалу сигурно требају такви шутери, а скаути су свакако могли да се увере у све квалитете дефанзивца "краљевског клуба".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи