Читај ми!

Тери: Нисам намерно

Жао ми је што сам то урадио, али нисам намерно. Погледао сам на снимку како је све то изгледало и јасно ми је шта ће сви помислити... Подигао сам колено да се заштитим, а не да га повредим, објаснио је капитен Челсија Џон Тери старт над фудбалером Барселоне Санчезом после којег је добио црвени картон.

Да је Челси синоћ испао против Барселоне сва кривица за пораз пала би на капитена Џона Терија који је у финишу првог полувремена направио тешку глупост када је беспотребним оштрим стартом над Санчезом добио директан црвени картон.

Ипак капитен „плаваца" дао је занимљиво објашњење за суров старт над играчем који није имао лопту.

"Жао ми је што сам то урадио, али нисам намерно. Погледао сам на снимку како је све то изгледало и јасно ми је шта ће сви помислити. Извињавам се свима, и саиграчима и навијачима. Сви који ме добро знају знају да никада не бих намерно повредио противничког играча. Подигао сам колено да се заштитим, а не да га повредим", објаснио је Тери који дефинитивно неће играти у финале Лиге шампиона 19. маја у Минхену.

Још један фудбалер „плаваца" ће, због глупости, финални меч пратити са трибина. Реч је о Браниславу Ивановићу који је парни жути картон зарадио због приговора судији који је претходно досудио пенал за Барселону.

Занимљиво је да српски интернационалац није био свестан да неће играти у финалу све док му један британски новинар после утакмице то није саопштио.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи