Читај ми!

Ћави пропушта Милан

Један од кључних играча Барселоне, Ћави, могао би да пропусти реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона против Милана пошто због повреде није тренирао са екипом. Реванш меч четвртфинала са Камп Ноуа можете пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а од 20.40.

Тренер актуелног шпанског и европског првака Пеп Гвардиола потврдио је да Ћави већ неколико дана има проблем са потколеницом, због чега је у суботу на првенственом мечу против Атлетика Билбао (2:0) играо само последњих петнаест минута.

"Нећемо ништа да форсирамо. Он ће проћи даље прегледе у уторак ујутро, а онда ћемо видети да ли може да игра или не може. Ћави је, ипак, у екипи", изјавио је Гвардиола.

Барселона је у прилици да постане први тим који је одбранио трофеј Лиге шампиона, откако је то елитно такмичење установљено у сезони 1992/93.

Реванш меч четвртфинала на програму је од 20.45 на Камп Ноу након што је прва утакмица прошле недеље у Милану завршена без победника 0:0.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи