Читај ми!

Гостовање Реала је остварење сна

Председник АПОЕЛ-а Фивос Еротокриту рекао је после жреба за четвртфинале фудбалске Лиге шампиона да ће дуел његове екипе и славног Реал Мадрида бити велики изазов, али и гозба за љубитеље фудбала на Кипру.

"То је остварење сна и велико искуство за нас. То што ће Реал доћи на Кипар ће бити права гозба за навијаче. Срећни смо што се први дуел игра у Никозији", казао је Еротокриту после извлачења парова у Ниону.

Он је додао и да је срећна околност што АПОЕЛ игра први меч код куће јер да се први сусрет игра у Мадриду, евентуални лош резултат за његов тим могао би да поквари атмосферу на Кипру.

Спортски директор Реала Емилио Бутрагењо казао је да је задовољан што је његов клуб избегао Барселону и Челси у жребу, али да то не значи да је његов клуб већ у полуфиналу.

"Драго нам је што смо их избегли, то је тачно, али то не значи да смо у полуфиналу. АПОЕЛ је велик изненађење и имају наше поштовање", казао је Бутрагењо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи