Читај ми!

Дајте Барсу или Реал

После демолирања Базела у реваншу осмине финала Лиге шампиона, апетити су порасли минхенском Бајерну. Висока победа је очигледно највише утицала на Арјена Робена који у четвртфиналу прижељкује судар са шпанским гигантима Реалом или Барселоном.

Фудбалер Бајерна Арјен Робен, дан након убедљиве победе над Базелом (7:0) у Лиги шампиона, рекао је да би волео да минхенски тим за противника у четвртфиналу добије Барселону или Реал Мадрид.

"Било је сјајно играти у мечу као што је био овај са Базелом. Уосталом, резултат све говори. Постигли смо 14 голова у последња два меча. Надам се да ћемо у четвртфиналу за противника добити Барселону или Реал Мадрид", навео је Арјен Робен, двоструки стрелац против Базела.

Најбољи играч на синоћној утакмици био је четвороструки стрелац Марио Гомез.

"Имамо велике циљеве, али још увек нисмо ништа постигли", рекао је најбољи стрелац Бајерна.

Репрезентативац Немачке је у досадашњем току елитног такмичења постигао десет погодака и други је на листи стрелаца, иза Лионела Месија (12).

Бајерн је у првом мечу осмине финала изгубио у Базелу са 1:0, али је у уторак увече заиста демонстрирао силу и доказао да је изашао из резултатске кризе због које у Бундеслиги има заостатак од пет бодова за водећом Борусијом Дортмунд.

Наговештај изласка из кризе била је и прошлонедељна победа од 7:1 против Хофенхајма у Бундеслиги.

Председник Бајерна Ули Хенес оценио је да је екипа у последња два меча показала да поседује велики квалитет.

"Сада су сви могли да виде какав је ово тим. Било је уживање гледати их против Базела. Можда боље играмо када смо под великим притиском. Јуче су играчи много трчали, што није био случај у претходним утакмицама", закључио је Хенес.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи