Најбољи фудбал и даље на РТС-у

Лига шампиона и Лига Европе и наредне три године на РТС-у. У седишту Уефе је званично потврђено, најбољи европски фудбал и даље ће се гледати на програмима РТС-а. Наша кућа добила је право да и наредне три године преноси мечеве Лиге шампиона. Сарадња са Уефом је проширена па ће РТС преносити и најбоље утакмице Лиге Европе (бившег Купа Уефа).

Најбољи европски фудбал и наредне три године гледаоци ће моћи да прате на каналима Радио-телевизије Србије. У седишту Уефе је званично потврђено да ће јавни медијски сервис и наредне три године преносити Лигу шампиона.

Сарадња са Европском фудбалском организацијом је проширена тако да ће осим Лиге шампиона гледаоци на нашим каналима моћи да прате и утакмице Лиге Европе (бившег Купа Уефа).

Преносе утакмица најелитнијих клупских фудбалских такмичења РТС је обезбедила не користећи средства прикупљена претплатом.

Велика заинтересованост домаћих и страних компанија да се рекламирају у телевизијским преносима утакмица омогућило је нашој медијској кући да права на преносе плати рекламним временом.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи