Читај ми!

Свађа због Месијевог дреса

Спортски директор Бајера из Леверкузена Руди Фелер веома је љут на двојицу првотимаца, Михаела Кадлеца и Мануела Фридриха, због начина на који су добили дрес Лионела Месија током меча са Барселоном и најавио да ће тражити аукцију у хуманитарне сврхе.

Меси, који је већ навикао да га противнички саиграчи "јуре" за размену, на полувремену је обећао Кадлецу да ће њему поклонити дрес, међутим, Фридрих је на путу до свлачионице био толико упоран да најбољи фудбалер света није имао куд, па је прво њему дао своју "десетку", а затим је на крају утакмице испунио обећање дато чешком играчу.

"То што су Кадлец и Фридрих урадили је стварно превише. Нисам разговарао са њима, али обећавам да ћу то урадити. Гарантујем да ће бити аукције и да дресови неће остати код њих", изјавио је Фелер за "Билд".

Барселона је у првом мечу осмине финала Лиге шампиона победила у Леверкузену 3:1 и стекла велику предност уочи реванша 7. марта на Камп ноу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи