Ремзи "анђео смрти"

Погодак на фудбалској утакмици обично је разлог за радост. Не и када то чини Арон Ремзи, фудбалер Арсенала. Наиме, приметили су медији на Острву, када год овај Велшанин постигне погодак, нека позната особа, где год била, оконча свој живот. Тако су "жртве" овог играча до сада били Витни Хјустон, Осама бин Ладен, Стив Џобс, Тони Кларк и Моамер Гадафи.

Двомеч Арсенала и Милана у Лиги шампиона, познате личности широм света, биле оне из сфере политике, музике или нечег трећег, прате са посебном пажњом. Тачније, њихове очи биће упрте у једног фудбалера више него у остале. Његово име је Арон Ремзи, и његови голови, како се чини, доносе више од пуке радости на терену.

Од када је Витни Хјустон пронађена мртва, више енглеских медија приметило је да када Арон Ремзи, фудбалер Арсенала и репрезентативац Велса, постигне погодак, негде на планети Земљи, позната особа оконча свој живот.

Истина, овај фудбалер не уписује се често у листу стрелаца, што када се све ово сагледа може бити срећа у несрећи.

Први погодак Ремзија у 2012. години био је онај против Сандерленда у Премијер лиги, који је само за неколико часова предухитрио вест о смрти славне Витни Хјустон. А све је, чини се, почело још 2010. године, када је Ремзи постигао спектакуларан погодак против Вест Хема, у истом дану када је преминуо познати музички продуцент Тони Кларк.

Исто се догодило и у мечу са Манчестер јунатедом, у мају 2011. године. Ремзи је савладао голмана екипе са Олд трафорда, а неколико сати касније ликвидиран је и најпознатији светски терориста Осама бин Ладен.

Осим наведених примера, Ремзи је "одговоран" за смрт још и Моамера Гадафија и Стива Џобса.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи