Читај ми!

Храбро на Челси

Наполи жели даље. Председник италијанског Наполија Аурелио де Лаурентис рекао је данас да ће тај тим, дебитант у Лиги шампиона, покушати храбром игром да направи изненађење и елиминише Челси у осмини финала елитног такмичења.

Наполитанци су свесни величине екипе из Лондона. Међутим, не сумњају у себе и желе да храбром игром стигну до изненађења и савладају снажни Челси. Наполи још није експлодирао ове сезоне, па зашто то не би било баш у сусрету са Челсијем.

"Челси је веома јака екипа, али зашто да не, покушаћемо да их елиминишемо. Очекујем две сјајне утакмице у којима ћемо показати колико смо јаки, психички и физички. Верујем да ће владати велико интересовање и навијача и медија", рекао је Де Лаурентис локалним медијима у Напуљу.

Прва утакмица осмине финала ЛШ игра се 21. фебруара следеће године на стадиону Сан Пауло у Напуљу, а реванш је 14. марта на лондонском Стамфорд Бриџу.

Екипа Наполија тренутно заузима пето место на табели Серије А са девет бодова мање од водећих тимова лиге, Јувентуса и Удинезеа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи