Читај ми!

Базел није за потцењивање

Бајер озбиљно приступа дуелу са Швајцарцима. Фудбалер Бајерн Минхена Франк Рибери казао је данас да су "сви видели Базелове могућности" и да ће његовој екипи бити тешко против Швајцараца у осмини финала Лиге шампиона.

Неће бити лако, први су коментари из табора Бавараца. Поучени игром Швајцараца против Јунајтеда и директном елиминацијом клуба из Манчестера, крајње озбиљно се приступа овом дуелу, чак постоји и жал за неком од Француских екипа.

"Жао ми је што нисмо извукли један од француских клубова. Базел је ок, видели смо какве су им могућности јер су избацили Манчестер јунајтед. Одлучни смо да прођемо у четвртфинале, што је извесно ако дамо 100 одсто својих могућности", казао је Рибери.

Тренер Бајерна Јуп Хајнкес рекао је данас да ће његовој екипи бити тешко против Базела у осмини финала јер поседује младе и талентоване фудбалере.

"Не смемо заборавити чињеницу да је Базел прошао у изузетно тешкој групи и избацио један Манчестер јунајтед. Имају младе и талентоване фудбалере, поседују искуство играња у европским утакмицама, а публика им је веома ватрена", рекао је Хајнкес.

Капитен Бавараца Филип Лам истакао је да његова екипа не би требало да има веће проблеме против Базела у осмини финала.

"Дефинитивно можемо да добијемо Базел, не би требало да буде много проблема. Међутим, они су опасна екипа, што смо видели против Манчестер јунајтеда", рекао је капитен Бајерна и немачке репрезентације.

"Морамо да се фокусирамо на оба меча. Наш тим ће бити додатно мотивисан, јер се финале игра у Минхену. Морамо да докажемо да смо боља екипа од Базела, а природно је што ћемо ми бити фаворити. Ако играчи дају све од себе имамо одличне шансе да се пласирамо у четвртфинале", закључиоје спортски директор Карл Хајнц Румениге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи