Читај ми!

Посао као награда

Хајко Фогел награђен сталним запослењем на месту тренера у Базелу, пошто је са својим тимом избацио Манчестер јунајтед из Лиге шампиона.

Швајцарски фудбалски клуб Базел наградио је данас тренера Хајка Фогела сталним послом, пошто је клуб елиминисао Манчестер јунајтед у групној фази и пласирао се међу 16 најбољих екипа у Лиги шампиона.

Фогелов двогодишњи уговор објављен је првог дана зимског одмора. Базел води у шампионату Швајцарске и има седам бодова више од другопласираног тима, а у петак ће сазнати наредног противника у Лиги шампиона.

"Од почетка смо били уверени да је Фогел право решење за нас", рекао је потпредседник Базела Бернард Хеслер.

Фогел је био помоћник Торстену Финку, који је у октобру отишао да би водио Хамбург.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи