Читај ми!

Јокић: Немам проблем са тим да играм када је победник меча већ решен

Кошаркаш Никола Јокић изјавио је након утакмице са екипом Минесоте да му није проблем да игра у минутима меча кад је победник већ решен.

Кошаркаши Денвера савладали су на свом терену екипу Минесоте резултатом 109:80, у првом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге. 

"Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен. Радио сам то прве две-три године у Денверу, тако да ми не смета, заиста. Гобер и Таунс раде добар посао. Да, у плеј-оф утакмици сигурно ће бити мало натегнуто. Били су добри, зато се надам да бих могао да буде и сам мало бољи у следећој утакмици", изјавио је Јокић.

Центар Денвера се потом осврнуо и на одличну партију саиграча Џамала Марија који је 24 поена уз по осам асистенција и скокова био најефикаснији играч на мечу са Минесотом. 

"Он је често наш први играч. То је добра ствар у овом тиму, јер не постоји его, немамо проблем када неко преузме одговорност. Некада је то Џамал, некада Ерон Гордон, Мајк Портер Џуниор, Брус Браун, итд. Немамо проблем са тим и то је оно што нас чини добром екипом. Ове године уживам да гледам кошарку, обично не волим да гледам утакмице. Ове године ми се баш допада. Лига је пуна талента. Као гледалац, навијач или играч можеш заиста да погледаш добре утакмице и да уживаш у игри и НБА лиги", закључио је двоструки МВП НБА лиге.

Денвер је повео у дуелу са Минесотом на путу ка НБА титули, која се чека још од оснивања клуба 1967. године.

среда, 04. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару